Publisert

Velkommen til historiens første For oss- møte, fredag 15. juni, Oslo Fredag 15. juni 2018 19.00, Fjellhaug, Oslo


Ca leselengde:
1 min

Velkommen til historiens første For oss- møte! I forbindelse med en For oss- samling med egen påmelding er deler av programmet åpent. Vi vil dermed gjerne invitere til møtet denne fredagen.

Se også arrangementet på facebook.

Taler er Magnus Persson og teksten for kvelden er Romerne 5:8. Det blir kort informasjon om foross.no, kollekt, bønn og lovsang.
Magnus er pastor i den svenske menigheten United Malmö.

Sted

Møtet skal være i konferanserommet på Fjellhaug studentheim, Sinsenveien 15. Om vi blir for mange flytter vi samlingen til auditoriet på Fjellhaug (samme område, men annet bygg) som også er på området. Det blir skilting på området.

Samlingen vil også tas opp og gjøres tilgjengelig på foross.no.

I forlengelsen av selve møtedelen vil det bli en fyldigere presentasjon av historien bak For oss og litt om fremtidsutsiktene. Nettressursen foross.no har vokst helt fra den ble lansert høsten 2015 og blitt noe mye, mye mer enn de vi kunne se for oss.

Reisen har vært spennende og vi ser fortsatt (nesten) uante muligheter for hva dette kan bety videre. Vi vil gjerne dele historien med flere og drømme videre om hvilken rolle ressursen kan spille i norsk og nordisk kristenliv i fortsettelsen.

Redaksjonen til foross.no deltar.


 


Støtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Aktuelt

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Ingvald André Kårbø, Endre Stene, Jan Helge Aarseth, Silje Kiil, Håvard Høie og Øivind Ruud Kringstad. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.