Publisert

Søndagsteksten Joh 16:16-22 (2017) 4. søndag i påsketiden


Ca leselengde:
2 min

Table Talks spiller inn samtaler til alle kirkeårets søndagstekster, for alle tre tekstrekker. Dette opptaket er fra første innspillingsrunde, publisert første gang i 2017. Opptakene fra de andre rundene finner du her:
Andre runde (2020)
Tredje runde (2023)


Denne konkrete episoden var første Table Talks-episode. Oversikten over deltakere er derfor ikke lenger aktuell.


Vi er svært takknemlige for endelig å publisere den første episoden av den nye podkasten i regi av foross.no: "Table talks: Søndagsteksten". Hver mandag kan du fra nå av høre en samtale om kommende søndags tekst mellom tre personer. Vi har til sammen fem grupper i fire forskjellige byer (se oversikten over deltakerne i de ulike gruppene under).

Dette tror vi kommer til å bli en uvurderlig og oppbyggelig ressurs for "hvem som helst" og samtidig en god hjelp for dem som selv skal forberede forkynnelse over de aktuelle tekstene.

Innholdet i episodene kommer til å holde seg til de samme hovedmomentene, men innholdet i søndagstekstene og deltakerne i gruppene vil skape naturlig variasjon.

Hør første episode her (fra gjengen i Namsos):

Podkasten blir en naturlig forlengelse av Table Talks: Advent 2016 som hadde fire episoder over søndagstekstene sist adventstid. De ble spilt inn for video og ligger på Youtube. Denne fortsettelsen blir altså bare i lydformat, men varer til gjengjeld hele året!

Episodene blir tilgjengelige for avspilling på foross.no (som over), men anbefales å høre i din podkaster (på din telefon, nettbrett etc.). Dermed kan du høre i bilen på vei til arbeid, på flyet, mens du klipper plenen, sykler... ja, der du enn måtte være.

I iTunes kan du søke på "foross.no" eller klikke på denne linken for å abonnere på podkasten. 

Spotify-avspillingen finner du her:

Deltakerne i de fem gruppene er:

I Namsos: Bjørn Roger Stien (pastor Namsos Frikirke), Øyvind Rott (forkynner NLM) og Endre Stene (forsamlingsleder Namsos Misjonsforsamling og lærer Fjellheim Bibelskole).

I Oslo (1): Svein Granerud (leder for Normisjon i Norge), Egil Sjaastad (dosent Fjellhaug Internasjonale Høgskole) og Asbjørn Kvalbein (webpastor Norea).

I Oslo (2): Sverre Bøe (professor Fjellhaug), Toril Slåttsveen Asp (tilknyttet DELK Ryenberget og Høgsveen Retreat- og gjestegård) og Knut Kåre Kirkholm (undervisningsleder Fjellhaug).

I Stavanger: Øivind Solheim (forkynner NLM), Erling Lundeby (forsamlingsleder IKF og arkivleder NLM) og Jan Helge Aarseth (lærer Fjelltun bibelskole)

I Bergen: Jon Magne Sønstabø (prest DELK), Tarjei Gilje (redaktør Dagen, eldste i Kristkirken) og Rolf Kjøde (Leder for eierkontakt NLA).


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Bibelutleggelse

Skrifthenvisning

  Johannes´ evangelium  16: 16-22

Serie

  Alle ressurser i serien

  Søndagsteksten Joh 16:16-22 (2017) 4. søndag i påsketiden (vises nå)

  Søndagsteksten Joh 15:1-8 (2017)

  Søndagsteksten Luk 18:1-8 (2017)

  Søndagsteksten Joh 15:26-27 (2017)

  Søndagsteksten Matt 28:16-20 (2017)

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Endre Stene.
  Endre Stene er gift med Edel, har fire gutter og bor i Namsos. Han er lærer på Fjellheim Bibelskole.
   Ressurser av Endre Stene
Medforfattere

forfatter_foto  Bjørn Roger er gift med Linda og de har to sønner. Han har tidligere arbeidet i Indremisjonen på Helgeland 1990-98 og siden 1998 vært tilknyttet Den Evangelisk Lutherske frikirke som pastor og tilsynsmann (tilsynsmann i Nordre Presbyterium fra 2001- 2016). Han er nå pastor i Namsos Frikirke.
  Ressurser av Bjørn Roger Stien


forfatter_foto  Øyvind er gift med Britt Lise og sammen har de fem barn. Han er, og har vært, forkynner i NLM, men har også være misjonær i Peru.
  Ressurser av Øyvind Rott

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.