Engangs gaver til foross.no
*Påkrevde felt
Navn*
Adresse*
Postnummer/-sted*
E-postadresse*
Velg beløp*
Betalingskort*
Informasjon fra foross.no
Stripe logo
   Betalingsløsning

Foross.no benytter Stripe som leverandør til betalingstjenester. De har levert online betalingsløsninger siden 2011 og er betrodd av et stort antall nettsider med behov for sikre transaksjoner og beskyttelse av sensitiv kortinformasjon.

   Spørsmål

Hvem kan nå se informasjonen fra kortet mitt?

- Det viktigste å vite for deg som benytter foross.no sin betalingsløsning, er at ingen info om betalingskortet er i kontakt med foross.no sin server, vi behandler kun en kode vi får fra Stripe sin server.

- Kortinformasjonen er bare tilgjengelig for Stripe som foretar selve transaksjonen. Vi har en konto hos dem som henter summen av det folk gir via våre nettsider med jevne mellomrom.

Er betalingen knyttet til banken- slik at jeg må godkjenne noe med underskrift, signering eller liknende der?

- Nei. Pengegaven du gir går via Stripe og så til oss. Avtalen du tegner her på nettsiden er alt som trengs.

Hva gjør jeg om jeg vil endre på avtalen (beløp, hyppighet, ny kortinformasjon, avslutning osv.)?

- Dette kan du gjøre ved å fylle ut skjema på denne siden, eller ved å sende oss en e-post på gaver@foross.no med de endringer du ønsker. Husk å oppgi navn, adresse og epost-adresse (dersom du sender fra en annen epost-adresse enn den som givertjenesten ble registrert på) i e-posten.

Hvorfor må jeg skrive inn navn, adresse og e-postadressen min?

- Dette trengs for å kunne identifisere avtalen på et senere tidspunkt f.eks. ved behov for å gjøre endringer i avtale eller rette opp feil eller misforståelser omkring en betaling. Vi ønsker også å gi korte oppdateringer med ujevne mellomrom. Men ta det med ro! Det som kommer vil være relevant og det kommer ikke for ofte.

Kan jeg slippe å motta informasjon fra foross.no?

- Ja, bare huk av på skjemaet for “Jeg ønsker ikke å motta relevant info fra foross.no”. Det vil også være mulighet for å melde seg av slik info senere (gjennom link for avmelding nederst i mottatt epost)

Gir gave til For oss rett til skattefradrag?

- Nei, ikke enda i alle fall.

Andre spørsmål?

- Send gjerne en e-post til gaver@foross.no eller post@foross.no.