Publisert

60 sekunder om evighet Alle mennesker går mot en evighet. Invitasjonen gjelder nå.


Ca leselengde:
2 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle Norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "Kjærlighet", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Se manus under. 

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Bønn, Dømme, Nåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse

Denne handler om evighet:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert, og Asbjørn Handeland som snakker.


Dette er det Asbjørn sier i filmen:

Evighet.

Lovet være Herren til evig tid! Salme 89:53

Hvis Gud har tenkt å bli æret til evig tid må det være noen der sammen med han som skal gi han denne æren. Gud er tydelig på at du er invitert. Det er egentlig det Gud gjør hele tiden: Inviterer alle. Alle mennesker går mot en evighet. Alle mennesker. Ikke bare de religiøse eller de spesielt interesserte. Bibelen sier at livet på jorden er kort- sammenlignet med evigheten. I motsetning til oss har ikke Gud en oppstart. Gud har ikke noen begynnelse, utenom Jesus Kristus som kaller seg selv ”begynnelsen og enden”. Jesus Kristus er vår begynnelse også! Han er begynnelsen på en evighet sammen med Gud. Det at Gud er fra evigheten, gjør at han har en oversikt ingen andre har. Gud har et unikt perspektiv. Ingen kan prioritere slik som han. Tenk at han prioriterer meg og deg! Visste du at du alle mennesker eier kun to ting? Nå og evigheten.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Skrifthenvisning

  Salmenes bok  89: 53

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.