Publisert

60 sekunder om forkynnelse Kristen forkynnelse må gjøre som Gud selv gjør: Ikke kle seg ut og tåkelegge. Du merker forskjellen!


Ca leselengde:
2 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "Forkynnelse", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Bønn, DømmeNåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse

Denne handler om forkynnelse:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert og Asbjørn Handeland som snakker.


Her er det Asbjørn sier i filmen Forkynnelse:

Forkynnelse. Forkynnelse er ikke hjernevask. Hjernevask er forkynnelse i forkledning. Du trodde du fikk fakta, men egentlig var det andres filosofier forkledt som noe annet. Du trodde du ble underholdt, men noen brukte 90 minutter av kvelden din for dytte på deg sine holdning. Du trodde du bare så en film, men du ble forsøkt forandret, uten samtykke. Eller, du trodde du ble oppdatert, men egentlig ble du nedgradert - av andres livssyn forkledt som vitenskap, kunst eller fakta. Slik er ikke Gud. Han presenterer seg for deg. Kristen forkynnelse må gjøre som Gud selv gjør: Ikke kle seg ut og tåkelegge. Bibelen presenterer forbilder for oss. Menigheten i Berøa :

tok imot Ordet med all godvilje, og gransket hver dag i Skriftene om det forholdt seg slik som det ble sagt. Apg. 17:1-12

Kristen forkynnelse skal presenteres som forkynnelse, slik at du er klar over hva som skjer. Kristen forkynnelse gir deg et møte med Gud! Du merker forskjellen.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Skrifthenvisning

  Apostlenes gjerninger  17: 1-12

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.