Publisert

60 sekunder om Nåde Nåde er fantastisk: tilgivelse med kvittering!


Ca leselengde:
1 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "Nåde", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Se manus under. 

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Bønn, Dømme, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse.

Denne handler om Nåde:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert og Asbjørn Handeland som snakker.


Dette er det Asbjørn sier i filmen:

Nåde. Nåde er et fantastisk ord! Heldigvis er det mye mer enn et ord!

For den som finner meg, finner livet og får nåde hos Herren. Ord 8:35

Nåde er oppgjør. Tilgivelse med kvittering. Nåde er på ordentlig! Når du og en venn ordner opp, betaler skadene, snakker ut, legger alle kortene på bordet- Da kan dere begynne på nytt. Fortsette der dere slapp. Ikke alle klarer å ordne opp. Ikke alle klarer å glemme det vonde. Slik er det bare. Gud er den som virkelig kan tilgi. Han er den som fant opp tilgivelse! Gud tilbyr deg nåde. Du kan bekjenne, snakke ut. Nåde er ikke lisens til å leve lovløst. Nåden setter deg fri til å elske din neste, deg selv og Gud. Guds Nåde er å gå fri. En annen tok skylda. Det er betalt og ordnet opp.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Emner

  Nåde

  Tilgivelse

Skrifthenvisning

  Salomos ordspråk  8: 35

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.