Underordning og tjenende lederskap Bibeltime 2/2 (E3) Ekteskap og samliv

Ca leselengde:
1 min

Tekst: Øivind Kringstad

Publisert:


Denne tredje episoden inneholder den andre av to bibeltimer som kommer tidlig i serien og omhandler Bibelens formaning til mannen og kvinnen i Efeserne 5.

Podkasten er en del av serien "Ekteskap og samliv" hvor Elisabeth og Øivind Kringstad, og etterhvert noen andre gjester, tar opp og snakker om aktuelle emner.

De kommende episodene inneholder blant annet bibelundervisning om ekteskapet og overskrifter som forventninger, bagasje (det vi har med oss inn i et ekteskap), lytting, kommunikasjon, konfrontasjon, sex, tilgivelse, tid sammen og tid alene, kjærlighetsspråkene og "paktens styrke". For å nevne noe. Vi håper det blir både livsnært og nyttig.

Målet med episodene er å styrke ekteskapene og særlig de kristne samlivene. Vi tror det nytter å snakke om ting og håper disse dryppene kan være til hjelp for enkeltmennesker og par.

Podkasten er blitt til som et resultat av samlivshelgen "Å være to" som ble arrangert på Utsyn ungdomssenter på Finnøy januar 2017.

 

 

Trykk på linken og abonner på podkasten i din podkaster. På den måten får du oppdatering når ny episode legges ut i iTunes.

Bibeltimen ble opprinnelig presentert ved hjelp av prezi (presentasjonsverktøy). Se presentasjonen her.

Skriftlige notater til denne tredje episoden finnes her: Ekteskap og samliv- Bibeltime 2


 


Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Livet

Skrifthenvisning

  Efeserbrevet  5: 21-33

Om forfatteren

forfatter_fotoSkrevet av: Øivind Kringstad.
  Øivind bor på Finnsnes i Troms, er gift med Elisabeth og har tre gutter. Han arbeider som ungleder i Region Nord av NLM.

  Alle ressurser av Øivind Kringstad

Ønsker du å støtte foross.no?

   Du kan benytte VIPPS med Vipps-nummer:

Støtt foross via Vipps!

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.