Publisert

Underordning og tjenende lederskap Bibeltime 2/2 (E3) Ekteskap og samliv


Ca leselengde:
1 min

Denne tredje episoden inneholder den andre av to bibeltimer som kommer tidlig i serien og omhandler Bibelens formaning til mannen og kvinnen i Efeserne 5.

Podkasten er en del av serien "Ekteskap og samliv" hvor Elisabeth og Øivind Kringstad, og etterhvert noen andre gjester, tar opp og snakker om aktuelle emner.

De kommende episodene inneholder blant annet bibelundervisning om ekteskapet og overskrifter som forventninger, bagasje (det vi har med oss inn i et ekteskap), lytting, kommunikasjon, konfrontasjon, sex, tilgivelse, tid sammen og tid alene, kjærlighetsspråkene og "paktens styrke". For å nevne noe. Vi håper det blir både livsnært og nyttig.

Målet med episodene er å styrke ekteskapene og særlig de kristne samlivene. Vi tror det nytter å snakke om ting og håper disse dryppene kan være til hjelp for enkeltmennesker og par.

Podkasten er blitt til som et resultat av samlivshelgen "Å være to" som ble arrangert på Utsyn ungdomssenter på Finnøy januar 2017.


Trykk på linken og abonner på podkasten i din podkaster. På den måten får du oppdatering når ny episode legges ut i iTunes.

Bibeltimen ble opprinnelig presentert ved hjelp av prezi (presentasjonsverktøy). Se presentasjonen her.

Skriftlige notater til denne tredje episoden finnes her: Ekteskap og samliv- Bibeltime 2


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Livet

Skrifthenvisning

  Efeserbrevet  5: 21-33

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Øivind Kringstad.
  Øivind bor på Senja i Troms, er gift med Elisabeth og har tre gutter. Han arbeider som regionleder i NLM region nord og er redaksjonsmedlem i foross.no.
   Ressurser av Øivind Kringstad
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.