Publisert

Oppsummering og avslutning (E17) Ekteskap og samliv


Ca leselengde:
1 min

I det som skulle bli den siste episoden i serien begynner vi med å si at det kanskje ikke er det... Vi har nemlig  fått noen tilbakemeldinger den siste uka på emner og spørsmål som fortsatt er aktuelle. Om vi får inn flere kan det hende høsten bringer en episode eller tre til. Så dette er i det minst en fin sommeravslutning.

Dermed er du invitert til å komme med innspill som kanskje kan tas opp utpå høsten en gang. Send e-post til post@foross.no eller en melding på facebook.

Denne ukas episode er en oppsummering og "dette har vi lært"- episode. Med en liten teaser til høstens prosjekt (ikke den allerede annonserte forlengelsen av Ekteskap og samliv).

Hør episoden direkte på nettsiden lenger ned i saken.

Episoden inneholder følgende:

Tillegg om mulig forlengelse?

Velkommen og introduksjon til episoden. 1:24

Hva Elisabeth sitter igjen med. 2:10

Hva Øivind sitter igjen med. 4:10

Man up! 6:00

Hvor viktig kommunikasjon er! 7:00

Refleksjoner etter besøk av gjest Kjell Aanensen. 8:05

Tips til sommerferien. 10:28

Teaser på podkast om barneoppdragelse. 13:45


Podkasten er en del av serien "Ekteskap og samliv" hvor Elisabeth og Øivind Kringstad, og etterhvert noen andre gjester, tar opp og snakker om aktuelle emner.

Episodene inneholder blant annet bibelundervisning om ekteskapet og overskrifter som forventninger, bagasje (det vi har med oss inn i et ekteskap), lytting, kommunikasjon, konfrontasjon, sex, tilgivelse, tid sammen og tid alene, kjærlighetsspråkene og "paktens styrke". For å nevne noe. Vi håper det blir både livsnært og nyttig.

Målet med episodene er å styrke ekteskapene og særlig de kristne samlivene. Vi tror det nytter å snakke om ting og håper disse dryppene kan være til hjelp for enkeltmennesker og par.

Podkasten er blitt til som et resultat av samlivshelgen "Å være to" som ble arrangert på Utsyn ungdomssenter på Finnøy januar 2017.

Hør ukens episode her:

Trykk på linken og abonner på podkasten i din podkaster. På den måten får du oppdatering når ny episode legges ut i iTunes.

 


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Livet

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Elisabeth Kringstad.
  Elisabeth er gift med Øivind, har tre gutter og bor på Finnsnes. Hun er utdannet lærer og arbeider som lærer og inspektør på Nordborg Ungdomsskole som eies og drives av NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband).
   Ressurser av Elisabeth Kringstad
Medforfatter

forfatter_foto  Øivind bor på Senja i Troms, er gift med Elisabeth og har tre gutter. Han arbeider som regionleder i NLM region nord og er redaksjonsmedlem i foross.no.
  Ressurser av Øivind Kringstad

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.