Redaksjonen i foross.no består av:

 • silje_kiilSilje Kiil (f. 1983) kommer fra Lyngen i Nord-Troms og har etter ulike utenlandsopphold bodd i hovedstaden de siste ti årene. Silje har studert bedriftsledelse i Tromsø og England og jobber i Siemens AS.

  Jeg liker hvordan foross.no kombinerer det gamle budskap med ny teknologi. Jeg håper siden kan virke til en bevisstgjøring omkring kristen lære og at brukere kan få belyst de evige sannheter, samt hjelp med de dagsaktuelle problemstillinger.

 • EndreEndre Stene (f.1975) er fra Trondheim. Han er gift med Edel og er far til fire gutter. Han er utdannet ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole, har vært feltprest, og har siden 2000 vært ansatt i ulike leder- og forkynnerstillinger i Norsk Luthersk Misjonssamband. Endre er nå lærer på Fjellheim Bibelskole i Tromsø og er redaktør for foross.no.

  Jeg ønsker at foross.no kan være med å “føre sjelene til inderlig samfunn og forening med Jesus Kristus” (Christian Scriver).

 • IngvaldIngvald André Kårbø (f.1985) kommer opprinnelig fra Øygarden og er gift med Camilla. Han har en master i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole og har studert strategisk ledelse og økonomi ved ved Universitetet i Tromsø. Etter å ha arbeidet på Fjellheim Bibelskole i nærmere ti år er han nå radio- og TV-pastor i P7 Kristen Riksradio.

  Jeg ønsker at foross.no skal legge til rette for solid bibelsk forankret veiledning i en forståelig språkdrakt.

 • ØivindØivind Ruud Kringstad (f.1986) kommer fra Val, Nærøy, Nord-Trøndelag. Han er gift med Elisabeth og de har tre gutter. Øivind er av utdanning faglærer i idrett og arbeider nå som regionleder i region nord av NLM.

  Gjennom foross.no ønsker jeg at mennesker kan bli befestet i sin tro på Jesus Kristus. Å leve sammen med Ham gir den største glede et menneske kan ha. Og det bærer inn i evigheten.

 • Jan HelgeJan Helge Aarseth (f. 1963) er fra Ellingsøya i Ålesund. Han er gift med Elisa, og er far til to gutter og to jenter. Han har utdannelse fra Fjellhaug Misjonsskole, og har etter det vært ansatt i Norsk Luthersk Misjonssamband. Han og familien har tilbrakt 10 år i Tanzania for NLM og ELCT. I tillegg til forkynnelse og menighetsarbeid, har han i 22 år vært knyttet til bibelskolevirksomhet. Nå er han forsamlingsleder for det internasjonale kristne felleskapet (IKF) i Salem, Stavanger.

  Jeg ønsker at foross.no skal gi hjelp til frimodig bibelglede og løfte den korsfestede og levende Jesus frem til tro og etterfølgelse.

 • John-Kjetiljohn-Kjetil Gagnat (f. 1994) kommer opprinnelig fra Ålvundfjord på Nordmøre. Etter tre år i Tromsø bor han nå i Oslo hvor han studerer Teologi og misjon på Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

  Jeg ønsker at foross.no skal være med å utruste og utfordre mennesker til en frimodig og sann etterfølgelse av Jesus Kristus.

Redaksjonssekretær:

 • Maria Hellestøl ReyesMaria Hellestøl Reyes (f. 1988) er sørlending bosatt i Tromsø. Hun er gift med cubanske Raydén og mamma til en liten gutt. Maria jobber vanligvis som kontormedarbeider og spansklærer på Fjellheim bibelskole, men er for tiden hjemme i mammapermisjon.

  Jeg liker hvordan ressursene i foross.no varierer i lengde, «tyngde», stil og type medium, men hele tiden med kvalitet og et ønske om å si noe sant og viktig om livet og troen!

   faste medarbeidere

   Kontakt

   Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send e-post til: post@foross.no

   Vi er takknemlige for gaver til foross.no! Kontonummer: 1503.82.08168

   TEKNISK TEAM
   Andreas Våge Jon Håvard Gundersen Stian Thorvaldsen ● 
   Nicholas Stangeland 

   TABLE TALKS
   Knut Kåre Kirkholm  Sverre Bøe ● Toril Asp
   Asbjørn Kvalbein Svein Granerud ● Egil Sjaastad
   Kristoffer Hansen-Ekenes Jorunn Sjaastad ● Reidar Hvalvik
   Rolf Kjøde ● Tarjei Gilje  Gunnar Ferstad
   Jan Helge Aarseth Øyvind Solheim ● Sofie Braut
   Endre Stene Bjørn Jellestad ● Lars Olav Gjøra

   ANDRE MEDARBEIDERE
   John Kjetil Gagnat Bård Skeie Sørheim 
   Silje Hogganvik
   Alexander Nilsen Astri Bergane-Holm Kirsti Tværåli
   Sophia Jean Eliassen ● Isabel Ueland
   Karl Magne Yri Dagfinn Solheim Inger Holter
   Andrea Márkus Nilsen Ingrid Karin Aas Sigrid Hansen-Ekenes
   Maria Sørheim 
   ● Anne C. Seierstad Ingvild Gustavsen