Redaksjonen i foross.no består av:

 • silje_kiilSilje Kiil (f. 1983) kommer fra Lyngen i Nord-Troms og har etter ulike utenlandsopphold bodd i hovedstaden de siste ti årene. Silje har studert bedriftsledelse i Tromsø og England og jobber i Siemens AS.

  Jeg liker hvordan foross.no kombinerer det gamle budskap med ny teknologi. Jeg håper siden kan virke til en bevisstgjøring omkring kristen lære og at brukere kan få belyst de evige sannheter, samt hjelp med de dagsaktuelle problemstillinger.

 • EndreEndre Stene (f.1975) er fra Trondheim. Han er gift med Edel og er far til fire gutter. Han er utdannet ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole, har vært feltprest, og har siden 2000 vært ansatt i ulike leder- og forkynnerstillinger i Norsk Luthersk Misjonssamband. Endre er nå lærer på Fjellheim Bibelskole i Tromsø og er redaktør for foross.no.

  Jeg ønsker at foross.no kan være med å “føre sjelene til inderlig samfunn og forening med Jesus Kristus” (Christian Scriver).

 • IngvaldIngvald André Kårbø (f.1985) kommer opprinnelig fra Øygarden og er gift med Camilla. Han har en master i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole og holder på å fullføre en erfaringsbasert mastergrad i strategisk ledelse og økonomi ved Universitetet i Tromsø. Siden 2010 har han arbeidet som lærer og rektor ved Fjellheim Bibelskole i Tromsø, nå som lærer.

  Jeg ønsker at foross.no skal legge til rette for solid bibelsk forankret veiledning til unge voksne.

 • ØivindØivind Ruud Kringstad (f.1986) kommer fra Val, Nærøy, Nord-Trøndelag. Han er gift med Elisabeth og de har tre gutter. Øivind er av utdanning faglærer i idrett og arbeider nå som regionleder i region nord av NLM.

  Gjennom foross.no ønsker jeg at mennesker kan bli befestet i sin tro på Jesus Kristus. Å leve sammen med Ham gir den største glede et menneske kan ha. Og det bærer inn i evigheten.

 • Jan HelgeJan Helge Aarseth (f. 1963) er fra Ellingsøya i Ålesund. Han er gift med Elisa, og er far til to gutter og to jenter. Han har utdannelse fra Fjellhaug Misjonsskole, og har etter det vært ansatt i Norsk Luthersk Misjonssamband. Han og familien har tilbrakt 10 år i Tanzania for NLM og ELCT. I tillegg til forkynnelse og menighetsarbeid, har han i 22 år vært knyttet til bibelskolevirksomhet. Nå er han forsamlingsleder for det internasjonale kristne felleskapet (IKF) i Salem, Stavanger.

  Jeg ønsker at foross.no skal gi hjelp til frimodig bibelglede og løfte den korsfestede og levende Jesus frem til tro og etterfølgelse.

 • Håvard HøieHåvard Høie (f.1987) er fra Sandnes. Han er gift med Maria og de har ei jente. Han er utdannet Cand. Theol. Ved MF vitenskaplige høyskole. Han jobber nå som prest i DNK. Han skrev sin spesialavhandling om Augustins forkynnelse og er generelt veldig glad i teologi og forkynnelse.

  Jeg ønsker at foross.no skal være en hjelp til å dykke dypere i Bibelen slik at man blir inspirert til å leve med Jesus Kristus i hverdagen.

Redaksjonssekretær:

 • Maria Hellestøl ReyesMaria Hellestøl Reyes (f. 1988) er sørlending bosatt i Tromsø. Hun er gift med cubanske Raydén og mamma til en liten gutt. Maria jobber vanligvis som kontormedarbeider og spansklærer på Fjellheim bibelskole, men er for tiden hjemme i mammapermisjon.

  Jeg liker hvordan ressursene i foross.no varierer i lengde, «tyngde», stil og type medium, men hele tiden med kvalitet og et ønske om å si noe sant og viktig om livet og troen!

   Andre faste medarbeidere


   Steinar Olsen
    
   Silje Hogganvik
    
   Bård Skeie Sørheim
    
   John - Kjetil Gagnat
    
   Håvard Jøssang

   Kontakt

   Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send e-post til: post@foross.no

   Vi er takknemlige for gaver til foross.no! Kontonummer: 1503.82.08168