Redaksjonen i foross.no består av:

 • silje_kiilSilje Kiil (f. 1983) kommer fra Lyngen i Nord-Troms og har etter ulike utenlandsopphold bodd i hovedstaden de siste ti årene. Silje har studert bedriftsledelse i Tromsø og England og jobber i Siemens AS.

  Jeg liker hvordan foross.no kombinerer det gamle budskap med ny teknologi. Jeg håper siden kan virke til en bevisstgjøring omkring kristen lære og at brukere kan få belyst de evige sannheter, samt hjelp med de dagsaktuelle problemstillinger.

 • ØivindØivind Ruud Kringstad (f.1986) kommer fra Val, Nærøy, Nord-Trøndelag. Han er gift med Elisabeth og de har tre gutter. Øivind er av utdanning faglærer i idrett og arbeider nå som regionleder i region nord av NLM.

  Gjennom foross.no ønsker jeg at mennesker kan bli befestet i sin tro på Jesus Kristus. Å leve sammen med Ham gir den største glede et menneske kan ha. Og det bærer inn i evigheten.

 • VegardVegard Soltveit (f. 1989) er fra Radøy i Nordhordland. Han har master i kristendomskunnskap fra NLA, master i Historie fra Universitetet i Agder, og studert ledelse ved BI i Oslo. Etter å ha arbeidet flere år i Indermisjonsforbundet, ble han tilsett som assisterende generalsekretær i Den Norske Israelsmisjon, hvor han fra 2020 er ansatt som generalsekretær.

  Jeg tror vi trenger en ressurs som foross.no, som gir solid bibel-undervisning på en enkel, nær og troverdig måte i og for den tiden vi lever i.

 • John-KjetilJohn-Kjetil Gagnat (f. 1994) kommer opprinnelig fra Ålvundfjord på Nordmøre. Etter tre år i Tromsø bor han nå i Oslo hvor han jobber som menighetsutvikler i Misjonssalen.

  Jeg ønsker at foross.no skal være med å utruste og utfordre mennesker til en frimodig og sann etterfølgelse av Jesus Kristus.

 • KonradKonrad Helliesen (f. 2000) kommer fra Mandal og gikk to år ved Fjellheim bibelskole i Tromsø før han nylig flyttet til Oslo for å studere teologi ved Fjellhaug internasjonale høyskole. Konrad er for tiden redaktør for foross.no.

  Jeg ønsker at foross.no skal være en luthersk forankret nettside som med dyptpløyende og aktuelle ressurser kan kristne tanke og liv i vår tid.

 • Endre(I permisjon) Endre Stene (f.1975) er fra Trondheim. Han er gift med Edel og er far til fire gutter. Han er utdannet ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole, har vært feltprest, og har siden 2000 vært ansatt i ulike leder- og forkynnerstillinger i Norsk Luthersk Misjonssamband. Endre er nå lærer på Fjellheim Bibelskole i Tromsø.

  Jeg ønsker at foross.no kan være med å “føre sjelene til inderlig samfunn og forening med Jesus Kristus” (Christian Scriver).

 • Ingvald(I permisjon) Ingvald André Kårbø (f.1985) kommer opprinnelig fra Øygarden og er gift med Camilla. Han har en master i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole og har studert strategisk ledelse og økonomi ved ved Universitetet i Tromsø. Etter å ha arbeidet på Fjellheim Bibelskole i nærmere ti år er han nå radio- og TV-pastor i P7 Kristen Riksradio.

  Jeg ønsker at foross.no skal legge til rette for solid bibelsk forankret veiledning i en forståelig språkdrakt.

Redaksjonssekretær:

 • Maria Hellestøl ReyesMaria Hellestøl Reyes (f. 1988) bor på Tonstad. Hun er gift med cubanske Raydén og mamma til Benjamin og Elisabeth.

  Jeg liker hvordan ressursene i foross.no varierer i lengde, «tyngde», stil og type medium, men hele tiden med kvalitet og et ønske om å si noe sant og viktig om livet og troen!

   faste medarbeidere

   Kontakt

   Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send e-post til: post@foross.no

   Vi er takknemlige for gaver til foross.no! Kontonummer: 1503.82.08168

   TEKNISK TEAM
   Andreas Våge  Stian Thorvaldsen ● 
   Nicholas Stangeland 

   TABLE TALKS
   Knut Kåre Kirkholm  Sverre Bøe ● Toril Asp
   Asbjørn Kvalbein Svein Granerud ● Egil Sjaastad
   Vegard Soltveit Jorunn Sjaastad ● Reidar Hvalvik
   Rolf Kjøde ● Tarjei Gilje  Gunnar Ferstad
   Jan Helge Aarseth Øyvind Solheim ● Sofie Braut
   Endre Stene Bjørn Jellestad ● Lars Olav Gjøra

   ANDRE MEDARBEIDERE
   Bård Skeie Sørheim
   Daniel Garvik
   Astri Bergane-Holm ● Siri Myklebust
   Karl Magne Yri Dagfinn Solheim Inger Holter