Publisert

Ny podkast: Spør oss


Ca leselengde:
1 min

Spør oss
Tidligere var det mulig å sende inn spørsmål som ble besvart i podkasten Spør oss. Dette er dessverre ikke aktivt nå, men du vil kunne få svar på ditt spørsmål ved å sende en e-post til post@foross.no også. Innsendte besvarte spørsmål kan du finne på denne siden.

Er det noen sider ved den kristne troen du kunne ha tenkt deg å grave dypere i? Eller er det noen bibeltekster du syns er vanskelige og vil ha litt hjelp til å forstå? Eller kanskje har du fått et spørsmål fra en venn, kollega eller medstudent om kristendommen som du synes er krevende?

Da er vår nye podkast "Spør oss" for deg! Her har du muligheten til å sende inn dine spørsmål til oss og så skal vi prøve å svare etter beste evne i lys av hva vi kan se i Bibelen. Spørsmålene kan sendes inn til spor@foross.no.

Hver episode vil være på 5-10 minutter og ta for seg ett spørsmål. Til å begynne med vil det bli publisert en episode hver uke og det vil være ulike personer fra redaksjonen bak foross.no som vil svare på disse spørsmålene. Vi håper at dette kan være en ressurs som kan være til hjelp for deg!


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Spørsmål

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Ingvald André Kårbø.
  Ingvald André Kårbø kommer fra Øygarden utenfor Bergen. Han er gift med Camilla og arbeider som radio- og TV-pastor i P7 Kristen Riksradio.
   Ressurser av Ingvald André Kårbø
  Om Podkast

  Podkast er et radioprogram man kan abonnere på via PC/Mac eller smarttelefon. Når man starter et abonnement, vil de nyeste episodene lastes automatisk ned når de blir lagt ut.

  Dersom du har telefon med iOS (iPhone, iPad) eller Mac, kan du følge denne linken. Du vil da bli overført til iTunes, og kan trykke Abonner hvis du vil starte abonnementet.

  Dersom du har Android (Samsung, Sony mm) eller PC, må du laste ned en app som kan søke i iTunes-biblioteket. Pocket Cast er et godt alternativ for smarttelefon. I appen kan du søke på «foross.no» eller bruke linken over for å finne podkasten Spør oss.

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.