Publisert

Advent kommer! Venter du på advent?


Ca leselengde:
1 min

Hvordan planlegger du å fylle adventstiden dette året? Ønsket om å fylle adventstiden med godt innhold har vært sterkt fra foross.no helt siden starten. Dette året er intet unntak!

I samarbeid med Bibelskolen Fjellhaug kommer enn ny video hver dag i sosiale medier, facebook og instagram - og her på nettsiden. Ulike bidragsytere vil dermed dra oppmerksomheten inn mot advents- og etterhvert juletidens innhold og budskap. Jesus kommer igjen, han er frelseren for alle folkeslag. Også for deg!

Se teaseren for årets kalender her:

Blant de snart 1900 ressursene på foross.no er det imidlertid mye som også kan brukes på nytt i adventstiden. Her kommer en liten oversikt som lett kan gjenbrukes, hver overskrift er trykkbare linker:

Bibelkort utviklet av Øivind Benestad og Jørgen Storvoll

Bibelkortene er tilgjengelig i pdf- format, kan skrives ut og brukes som daglig bibelrutine for både voksne og barn. Kortene har også bibelvers for juletiden, hele desember er dekket!

Videoandakter hver dag

I samarbeid med preik.tv var dette den første adventskalenderen foross.no hadde. En profeti fra det gamle testamentet, en nytestamentlig oppfyllelse og anvendelse inn i livet. 24 stk. oppbyggelige andakter!

Lavmælt bibelfokus

Fjorårets adventslesning ble gjort som direktesendinger hver morgen på facebook. To bibeltekster og enkel bønn ble lest.

Samtaler om søndagstekstene

Jan Magnus Fauske Lillebø hadde ulike gjester i podkastepisoder gjennom adventstiden i 2018. Ulike sider ved søndagstekstene i advent fikk dermed ulike vinklinger. Egil Sjaastad var i tillegg gjest i flere episoder hvor en del av de mest kjente advents- og julesalmene ble trukket frem med sine historier og forfattere.

Bibeltekst og sang- og salmetekster

Sondre Ribe Øverby leste i 2017 inn bibeltekster og tilknyttede sang- og salmetekster for hver dag i advent. En lytteopplevelse!


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Aktuelt

Emne

  Advent

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Endre Stene, Øivind Ruud Kringstad, Silje Kiil, John-Kjetil Gagnat, Vegard Soltveit og Konrad Helliesen. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.