Publisert

Bibelen på ett år Tilliv.dks bibelleseplan med tilknyttede ressurser


Ca leselengde:
1 min

Foross.no har en dansk søsterside, tilliv.dk. Danske Norea radio står bak nettsiden som ble etablert for et par år siden etter forbilde av foross.no. På kort tid har våre danske venner etablert en nettportal med stadig nye gode ressurser.

Tilliv.dk gir dette året en unik hjelp til å lese gjennom hele Bibelen. De har lansert en egen bibelleseplan med tekster for hver dag i året. Det er i seg selv ikke noe spesielt nytt. Men det unike er at leseplanen følges av ressurser på tilliv.dk gjennom hele året som passer med lesningen i det aktuelle stedet. En slik kombinasjonen vil gjøre det langt lettere å forstå tekstene, og dermed gjøre lesingen enklere. Kanskje koronaåret 2021 kan være det året hvor du for første gang lest hele Bibelen? 

Se introside for bibelleseplanen her.  

Foross.no oppfordrer våre lesere til å følge tilliv.dk sin bibelleseplan. Vi er en måned ute i året. Men du kan komme i gang i år med å blir bedre kjent med Guds Ord. Det tapte for januar kan du ta igjen i 2022. Også blir du også bedre kjent med år danske søsterside. Lykke til!


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Aktuelt

Emne

  Bibelbruk

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Endre Stene, Øivind Ruud Kringstad, Silje Kiil, John-Kjetil Gagnat, Vegard Soltveit og Konrad Helliesen. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.