Publisert

FOROSSKONFERANSEN 2024 Mot strømmen - med Jesus


Ca leselengde:
1 min

19.-20. januar inviterer vi deg til Forosskonferansen 2024. Tema for konferansen er «Bevar ditt hjerte: Mot strømmen – med Jesus». Konferansen finner sted på Ryenberget Kirke i Oslo fredag kveld og hele lørdagen.

Redaksjonsmedlem Ingvald Andre Kårbø uttaler om konferansen: «Det er mange ulike utfordringer med å være kristen i dag. Men uansett hvilke utfordringer du og jeg står overfor er det avgjørende at vi bevarer våre hjerter. Det er dette vi ønsker å sette fokus på under Foross-konferansen 2024. Vi vil komme sammen for å støtte hverandre og i fellesskap finne hjelp hos Han som bevarer og styrker sitt folk.”

Konferansen inneholder ulike seminarer, bibeltimer, foredrag og panelsamtaler. Mellom programpostene vil det være måltider, kaffe og tid til den gode praten.

På konferansen kan du blant annet treffe Bertil Andersson, tilsynsmann i DELK, Knut Kåre Kirkholm, høgskolelektor på Fjellhaug, og Stig Magne Heitmann, faglig leder i Åpne dører. På lørdag vil Tarjei Gilje, redaktør i Dagen, lede en spennende panelsamtale om utfordringer og muligheter i vår tid.

Blant de mange gode bidragsyterne på konferansen er også Päivi Räsänen. Hun er en finsk lege, politiker, tidligere innenriksminister og tidligere leder for Kristendemokratene. Räsänen ble i 2021 tiltalt for hatefulle ytringer etter å ha gitt ut et hefte som forsvarer det klassiske ekteskapssynet, samt å ha tvitret et bilde fra Romerbrevet 1 under et pride-arrangement. Fredag kveld vil det være et dybdeintervju Räsänen og på lørdag morgen vil hun holde et foredrag om å være kristen i det offentlige rom.

Gå inn på forosskonferansen.no for mer informasjon om program og les om våre andre bidragsytere. Påmeldingsfrist er 5. januar 2024. Meld deg på i dag!


 


Støtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Aktuelt

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Endre Stene, Ingvald André Kårbø, Øivind Ruud Kringstad, Silje Kiil og Konrad Helliesen. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.