Publisert

Høydepunktene fra 2018 Om du ikke allerede har sett dem-få med deg de beste godbitene fra året her


Ca leselengde:
3 min

2018 er straks slutt og her kommer noen høydepunkter fra foross.no-året.

Instagram!

Tidlig på året åpnet vi Instagramkonto. Høsten 2018 var ikke fullt så aktiv som starten, men våren bragte både andakter, innleste bibeltekster og sitater fra artikler. Følg kontoen i 2019 og få med deg gode drypp.

60 sekunder om...

I samarbeid med Logos bibelundervisning ble 17 filmer på 60 sekunder om ulike kristne begrep publisert i sosiale medier. Filmene er tilgjengelig på facebook, instagram og youtube og har til sammen hatt over 150 000 visninger. Det er mange det!

"For vår skyld" i fastetiden

Fastetiden, de 40 dagene før påske, er ikke spesielt markert blant de fleste norske kristne. Men det ligger mye bra i å forberede seg til høytiden i denne perioden. I følge redaksjonsmedlem Endre Stene er Lars Eritslands lille fastebok "For vår skyld" sjeldent bra (les hans bokanbefaling her). Derfor publiserte vi disse andaktene før påske. Les den første her.

Les.norsk-bibel.no

Norsk Bibels bibeltekst har ikke vært tilgjengelig i nettutgave før denne våren (den er tilgjengelig via YouVersion, men ikke i klassisk webformat). Vi er stolte av å ha stått for prosjekteringen og resultatet er rett og slett en side det er svært enkelt å navigere i og søkefunksjoner som overgår andre norske versjoner. Prøv selv på les.norsk-bibel.no.

For oss-samling i juni

Det var en milepæl for oss å invitere til en samling i Oslo i juni med blant annet Joel Biermann (USA) og Magnus Persson (Sverige) som gjestetalere. En del av talene ble tatt opp og er gjort/vil gjøres tilgjengelig. Se for eksempel her:

Vi planlegger også en konferanse i 2019 så følg med når dato slippes!

Podkasten Familielivet

Podkast kommer vi til å gjøre mer av! Podkasten "Ekteskap og samliv" ble døpt om til "Familielivet" og hadde gjennom våren og sommeren ukentlige episoder med fokus på kristen barneoppdragelse. Her venter det svært mye visdom, kunnskap og levd liv i episodene!

133 kortkurstimer

Kortkurs er fire bibeluker på Fjellheim i Tromsø i februar-mars, arrangert av Fjellheim kurs-og misjonssenter. Omtrent all undervisningen tas opp og blir tilgjengelig på foross.no. Se oversikten over undervisningen her.

Foross-podden med årets adventskalender

Adventstid betyr kalender på foross.no og årets ble starten på foross-podden, som kommer til å fortsette med annet innhold kommende år. Jan Magnus Fauske Lillebø har i 10 av episodene snakket med Egil Sjaastad om ulike advents-og julesalmer og i de øvrige samtalt om søndagstekstene i advent. Gjester har vært Espen Andreas Hasle, Simeon Ottosen, Janet Seierstad, Temesgen Shibru Galla, Sven Arne Lundeby og Grete Yksnøy Martinsen. Lunt og oppbyggelig!

Abonnér på foross-podden:

RSS

Android

iTunes
2019

Så er 2019 for tur. At vi planlegger konferanse er allerede nevnt og vi kan avsløre at vi ganske tidlig på året kommer til å offentliggjøre nye redaksjonsmedlemmer. Sammen arbeider vi for at foross.no skal inneholde solide, oppbyggelige og korsforankrede ressurser.

På den måte vil vi hjelpe deg, om du kjenner Jesus Kristus allerede eller ikke, til å forstå og erfare mer av hvor stor kjærlighet Gud har for oss, at han gav sin egen sønn for oss og at det er nettopp i Bibelen han viser dette for oss.

Godt nytt år!


Liknende artikler er også laget fra 2016 og 2017.


 


Støtt foross.no
Ca leselengde
3 min
Ressurstype

  Aktuelt

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Endre Stene, Øivind Ruud Kringstad, Ingvald André Kårbø, Jan Helge Aarseth, Silje Kiil og John-Kjetil Gagnat. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.