Publisert

Hvorfor grave litt dypere? Panelsamtale fra Forosskonferansen 2019Foross.no eksisterer for å gi deg som leser og lytter anledning til å grave litt dypere. Men hvorfor er akkurat det så viktig? Torill Høgsveen Asp, Knut Kåre Kirkholm, Endre Stene og Steffen Stensland belyste emnet fra ulike vinkler under forosskonferansen i 2019.

Lytt til samtalen som podkast eller i avspilleren under.

RSS

Android

iTunes


 


Støtt foross.no
Ressurstype

  Aktuelt

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Steffen Stensland.
  Steffen Stensland kommer fra Fogn i Ryfylke, men bor nå på nordvestlandet sammen med kone og barn. Han har mastergrad i teologi fra Fjellhaug internasjonale høgskole og jobber i en kombinert stilling hos Norsk luthersk misjonssamband. Han er pastor og fellesskapsutvikler i regionen.
   Ressurser av Steffen Stensland
Medforfattere

forfatter_foto  Endre Stene er gift med Edel, har fire gutter og bor i Namsos. Han er lærer på Fjellheim Bibelskole.
  Ressurser av Endre Stene


forfatter_foto  Toril er gift med Ulf og sammen har de tre adopterte barn. Hun har utdanning som teolog, lektor og billedterapeut. Hun har tidligere vært engasjert inn mot barne- og ungdomsarbeid i ulike stillinger, lærer ved DELKs skoler, misjonær/lærer i Sør-Afrika og aktiv som frivillig forkynner. Nå eier og driver hun Høgsveen retreat- og gjestegård.
  Ressurser av Toril Slåttsveen Asp


forfatter_foto  Knut Kåre Kirkholm er gift med Marianne, har tre jenter og bor i Oslo. Han jobber som høgskolelektor på Fjellhaug internasjonale Høgskole, lærer på Bibelskolen Fjellhaug og redaktør av magasinet Fast Grunn.
  Ressurser av Knut Kåre Kirkholm

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.