Publisert

Samtale: Geir Otto Holmås om viktige trekk i sunn kristendom En samtale om retreat, lederutdanning, sunn kristendom og et blikk for fremtidenGeir Otto Holmås var sist aktuell med utgivelsen av boken Ved en korsvei (2018) som også er anmeldt her på foross.no. Selv om han kritiserer deler av sin egen bakgrunn, karismatikken, er han fortsatt karismatiker. Og selv om han forlot Menighetsfakultet etter 15 år som lærer der, er han ikke imot studier.

Hans engasjement har imidlertid gjennom alt dette vært å sjeldne sunn og usunn kristendom og at det er evangeliet som forblir kilden til liv og tjeneste for en kristen.

I denne samtalen er det også dette som er tråden når han snakker om retreat, kristen lederutdanning og usunne og sunne trender i kristenheten. Til sist utfordres han også på å trekke noen linjer for veien videre i Norge. Hva vil være det viktigste for en sann kirke i Norge den kommende tiden?

Vi beklager litt dårlig lydkvalitet, spesielt på Geir Ottos stemme. Episoden er imidlertid verdt å få med seg likevel!

Lytt også til episoden i foross-podden i din podkaster:

RSS

Android

iTunes


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Aktuelt

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Geir Otto Holmås.
  Geir Otto er gift og har tre barn. Han har doktorgrad i Det nye testamentet og var lærer og forsker ved Det teologiske Menighetsfakultetet i 15 år til 2015. Han er nå førsteamanuensis og praksisleder ved NLA Høgskolen i tillegg til freelancevirksomhet som forkynner, forfatter, retreatleder og åndelig veileder. Geir Otto har vært engasjert i karismatiske miljøer og i retreatbevegelsen.
   Ressurser av Geir Otto Holmås
Medforfatter

forfatter_foto  Øivind bor på Senja i Troms, er gift med Elisabeth og har tre gutter. Han arbeider som regionleder i NLM region nord og er redaksjonsmedlem i foross.no.
  Ressurser av Øivind Kringstad

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.