Publisert

Table Talks : Advent 2016 – Matt 21:1-11 (E1)Foross.no har invitert 3 teologer til Table Talks - samtale rundt bordet. Gjennom 4 episoder vil de drøfte bibeltekstene for de 4 søndagene i advent. Tekstene er hentet fra 1. tekstrekke i kirkeårskalenderen, som du kan finne her.

Samtalene ledes av Knut Kåre Kirkholm, lærer ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole i Oslo. Med seg rundt bordet har han Sverre Bøe, professor ved Fjellhaug, og Torkild Masvie, pastor i Messiaskirken i Oslo.

Serien publiseres også som podcast - du finner den her.


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Aktuelt

Emne

  Kirkeåret

Skrifthenvisning

  Matteus evangelium  21: 1-11

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Sigvart Tveiten, Alexander Feidal-Nilsen, Ingvald André Kårbø, Øivind Ruud Kringstad, Silje Kiil og Konrad Helliesen. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Deltakere i "Table talks 2016"

forfatter_foto  Sverre bor i Oslo, er gift med Heidi og sammen har de voksne barn.Han er professor ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.
  Ressurser av Sverre Bøe


forfatter_foto  Torkild bor i Oslo og er hovedpastor i Messiaskirken og fungerende biskop Den Lutherske Kirke i Norge. Han er tidligere rektor ved Caspari Center for bibelske og jødiske studier i Jerusalem.
  Ressurser av Torkild Masvie


forfatter_foto  Knut Kåre Kirkholm er gift med Marianne, har tre jenter og bor i Oslo. Han jobber som høgskolelektor på Fjellhaug internasjonale Høgskole, lærer på Bibelskolen Fjellhaug og redaktør av magasinet Fast Grunn.
  Ressurser av Knut Kåre Kirkholm

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.