Publisert

Table Talks : Advent 2016 – Joh 14:1-4 (E2)



Foross.no har invitert 3 teologer til Table Talks - samtale rundt bordet. Gjennom 4 episoder vil de drøfte bibeltekstene for de 4 søndagene i advent. Tekstene er hentet fra 1. tekstrekke i kirkeårskalenderen, som du kan finne her.

Samtalene ledes av Knut Kåre Kirkholm, lærer ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole i Oslo. Med seg rundt bordet har han Sverre Bøe, professor ved Fjellhaug, og Torkild Masvie, pastor i Messiaskirken i Oslo.

Serien publiseres også som podcast - du finner den her. Og i samarbeid med Dagen publiseres de også på dagen.no.


 

Relatert



Støtt foross.no
Ressurstype

  Aktuelt

Emne

  Kirkeåret

Skrifthenvisning

  Johannes´ evangelium  14: 1-4

Om Redaksjonen
forfatter_fotoSkrevet av: Redaksjonen .
  Redaksjonen i foross.no består av Endre Stene, Ingvald André Kårbø, Øivind Ruud Kringstad, Silje Kiil og Konrad Helliesen. Vi kan kontaktes på post@foross.no.
   Ressurser av Redaksjonen
Deltakere i "Table talks 2016"

forfatter_foto  Sverre bor i Oslo, er gift med Heidi og sammen har de voksne barn.Han er professor ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.
  Ressurser av Sverre Bøe


forfatter_foto  Knut Kåre Kirkholm er gift med Marianne, har tre jenter og bor i Oslo. Han jobber som høgskolelektor på Fjellhaug internasjonale Høgskole, lærer på Bibelskolen Fjellhaug og redaktør av magasinet Fast Grunn.
  Ressurser av Knut Kåre Kirkholm


forfatter_foto  Torkild bor i Oslo og er hovedpastor i Messiaskirken og fungerende biskop Den Lutherske Kirke i Norge. Han er tidligere rektor ved Caspari Center for bibelske og jødiske studier i Jerusalem.
  Ressurser av Torkild Masvie

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.