Publisert

Adventstid og kalenderen 2018! Årets adventskalender: daglige episoder i foross-podden om julesanger og tekstene i advent


Ca leselengde:
2 min

Helt siden oppstarten av foross.no har adventstiden hatt et spesielt fokus. Slik vil det også være i år. Se årets adventskalender her.

Dagens episode kan også lyttes til nederst i denne saken. 

Årets kalender presenteres altså under, men først- her er de tre som har vært tidligere år:

Dette året lanseres også en ny podkast, foross- podden, men denne skal i motsetning til fjorårets leve videre med annet innhold også etter adventstiden. Her blir det taleopptak, innleste artikler og samtale- episoder. De første 24 episodene vil imidlertid være kalenderen for i år.

Med vert Jan Magnus Fauske Lillebø i spissen kommer vi til å bli ledet gjennom ventetiden sammen med ulike gjester. Hver episode vil være mellom 5- 8 minutter. Perfekt i bussen, til ettermiddagsturen, mens oppvasken tas eller der du måtte finne rom i din adventstid.

Egil Sjaastad vil i en del episoder presentere ulike kjente (og mindre kjente) julesalmer, bakgrunnen for dem og forfatterne. Dette gir en rikere forståelse av de kjære tekstene!

De øvrige episodene vil ha gjester som samtaler om søndagstekstene inn mot søndagene i advent. Først ut er Simeon Ottosen og Espen Andreas Hasle, deretter Janet Seierstad og Temesgen Shibberu Galla, Grete Yksnøy Martinsen og Sven Arne Lundeby før Simeon og Espen igjen gjester de siste episodene.

Følg adventskalenderen og se frem til en adventstid som virkelig kan bli oppbyggelig, lun og innholdsrik.

Hvordan kan du følge adventskalenderen?

Dagens episode:


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Bibelutleggelse

Emne

  Advent

Skrifthenvisning

  Matteus evangelium  21: 10-17

Serie

  Første episode i foross-podden! (E1 Advent 2018)

  Adventstid og kalenderen 2018! Årets adventskalender: daglige episoder i foross-podden om julesanger og tekstene i advent (vises nå)

  1. Søndag i advent. Om Jesu identitet, dom og barnas plass hos Jesus (E2 Advent 2018)

  3. des. Egil Sjaastad om «La meg få høre om Jesus» (E3 Advent 2018)

  4.des. Den eldste salmene vi kjenner? Av Ambrosius som ble døpt, vigd til prest og biskop på en dag! (E4 Advent 2018)

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Jan Magnus Fauske Lillebø.
  Jan Magnus kommer fra nord- vestlandet, men bor i Oslo. Han har studert teologi ved Fjellhaug Internasjonale høgskole og arbeider i dag som ungdomsleder i Misjonssalen Oslo (NLM).
   Ressurser av Jan Magnus Fauske Lillebø
Medforfattere

forfatter_foto  Simeon er 23 år gammel, gift med Maren Louise og bor på Oppsal i Oslo. Han studerer teologi på Fjellhaug Internasjonale Høgskole og arbeider som journalist i iTro og Fast Grunn.
  Ressurser av Simeon Ottosen


forfatter_foto  Espen er teolog og prest, har tidligere vært leder i Acta (barn og unge i Normisjon) og er i dag prest i Manglerød menighet.
  Ressurser av Espen Andreas Hasle

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.