Publisert

60 sekunder om bønn Er du klar over hvor mye du ber? Og at Gud ber for oss?


Ca leselengde:
2 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "Bønn", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Dømme, Nåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse.

Denne handler om bønn:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert og Asbjørn Handeland som snakker.


Her er det Asbjørn sier i filmen Bønn:

Bønn. Er du klar over hvor mye du ber? Kristen bønn er mye mer enn å komme til Gud med sine egne ønsker. Jeg kommer inn i Guds løfter, i Guds verden. De fleste bønner er ikke formulert som bønner. Vi tenkte ikke at vi ba, egentlig. Det var små bønner, eller sukk. Eller takk. Våre bønner forteller mye om hvem du og jeg er. Hvordan vi ber. Hva vi ber om. Når tid vi ber. Hvorfor vi ber. Forventer du svar? Den Hellige Ånd ber faktisk for oss! Gud ber for oss, renser. Bønn er å lukke Jesus inn i livet vårt. Det er jo Han som lærte oss å be.

 Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg. Åp 3:20

Hører du at Jesus banker på døren? Gud vil være din Far. Er du hans barn? Høres din bønn ut som fra et barn?


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Emne

  Bønn

Skrifthenvisning

  Johannes´ Åpenbaring  3: 20

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.