Publisert

60 sekunder om frelse Jesus vil mer enn hjelpe. Han vil frelse.


Ca leselengde:
2 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle Norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "Kjærlighet", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Se manus under. 

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Bønn, Dømme, Nåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse

Denne handler om frelse:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert, og Asbjørn Handeland som snakker.


Dette er det Asbjørn sier i filmen:

Frelse. Mange bruker ordet frelse om det å være ”gira”. Det er mye sant i det– forhåpentligvis. Den Gud frelser blir preget. Å bli frelst forutsetter at du er i en fortvilet situasjon. At du er hjelpeløs. Du blir ikke frelst fra en vanskelig greie, det heter hjelp. Hjelp er også bra, men det er ikke frelse i hjelp. Du blir frelst fra en umulig greie. Å få skyss hjem fra butikken, er ikke frelse. Det begynner å ligne på frelse når du klatrer opp i redningsskøyta, mens båten din synker i Skagerrak. Det er de fortapte som blir frelst. En slave med lenke rundt halsen, bundet fast med kjetting. En annen manns eiendom for alltid som en dag blir kjøpt fri. Slaven får ”fri hals”– han blir frelst.

For Menneskesønnen er kommet for å søke og frelse det som var fortapt. Luk 19:10

Jesus leter etter de fortapte, mange vet ikke at de trenger frelse, at de er fortapt uten Han.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Emner

  Frelse

  Jesu person

Skrifthenvisning

  Lukas´ evangelium  19: 10

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.