Publisert

60 sekunder om livet Alle vet vel hva livet er?


Ca leselengde:
2 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle Norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "livet", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Se manus under. 

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Bønn, Dømme, Nåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse

Denne handler om Livet:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert, og Asbjørn Handeland som snakker.


Dette er det Asbjørn sier i filmen:

Livet. Alle vet vel hva livet er? Livet er ofte så selvsagt. Det er noe vi alle har. Livet er en del av oss. Hva hadde vi vært uten livet? Allikevel er det store forskjeller på hvordan vi tenker om det. Noen tror de eier livet. At de kan gjøre hva de vil med det. Andre tror de har fått livet. At de må forholde seg til giveren. Noen tenker at livet er her og nå. Andre tenker at livet er senere en gang. De utsetter det meste til senere. De drømmer. Bibelen tenker at livet er først og fremst nå– et livslangt nå. Det er nå som teller. Nå og for evig! Det er nå du kan møte Gud. Gud tenker at

Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet 1. Joh 5:12

Døden er ikke det første. Døden er ikke det siste.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Skrifthenvisning

  1. Johannes´ brev  5: 12

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.