Publisert

60 sekunder om meningen med livet Vi roper: gi meg en grunn! Jesus gir oss den.


Ca leselengde:
2 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle Norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "meningen med livet", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Se manus under. 

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Bønn, Dømme, Nåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Omvendelse

Denne handler om Meningen med livet:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert, og Asbjørn Handeland som snakker.


Dette er det Asbjørn sier i filmen:

Mening med livet. Meningen med det hele, som i ”meningen med livet” er ikke et regnestykke. Vi har ikke oversikten. Det plager oss. Økonomene kommer til kort. Poetene kan lage noen fine rim. Vi kan alle sitere noen gullkorn- om livet. De fleste av oss har, et par seiere, noen gode dager. Men på et eller annet tidspunkt, når noe endres, når noe skjer, sier vi: Gi meg mer! Gi meg en grunn! Gi meg et mål!

Alt har Gud gjort vakkert i sin tid. Også evigheten har han lagt i deres hjerte, men likevel kan mennesket ikke forstå det verk Gud gjør, fra begynnelsen til enden. Forkynneren 3:11

Noen leter etter noe å dø for. Andre leter etter noe å leve for. Svaret finnes i dem begge! Du må mer enn overleve! Du må leve! Selv om du ikke ser meningen, er det ikke meningsløst! Vi skal slippe å være Gud, slippe å ha oversikten. Vi kan stole på en som gir oss mening.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
2 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Skrifthenvisning

  Predikantens bok  3: 11

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.