Publisert

60 sekunder om omvendelse Det skjer en forandring i møte med Gud. Alltid.


Ca leselengde:
1 min

I samarbeid med Logos Bibelundervisning vil vi fylle Norges skjermer med ord fra Bibelen! Denne filmen, "Kjærlighet", er en del av serien på 17 filmer spesielt tilrettelagt for mobilskjermer og sosiale medier. Hver film er altså 60 sekunder lang om et kristent ord.

Se manus under. 

Andre ord i serien: Jesus, Dele, Forkynnelse, Bønn, Dømme, Nåde, Tro, Håp, Kjærlighet, Grådighet og Frelse

Denne handler om omvendelse:

Hvem er filmene for? Vi tror både mennesker med og uten en kristen tro vil få nytte av filmene. Kanskje er det noen nye sannheter en som kristen føres inn i. Og for folk som ikke har like god kjennskap til de kristne sannhetene vil det fungere som en god innføring.

Vi anbefaler alle å like og dele filmene i sosiale medier. Filmene blir liggende på Logos Bibelundervisning til youtubekanal og For oss sin facebookside. Med mye engasjement får flere se og kanskje blir det en anledning for å samtale om innholdet med en venn du ber for?

Det er Even Kleppa som har filmet og redigert, og Asbjørn Handeland som snakker.


Dette er det Asbjørn sier i filmen:

Omvendelse. Å bytte retning, totalt, er å snu. Ikke 360 grader, men 180. Alle andre retninger er bort fra Gud. Denne ene retningen er livet med Gud. Før gikk jeg ifra. Nå går jeg imøte. Omvendelse er å komme til Gud og å ha kommet til Gud. Borte, men hjemme. Hjemme, men borte. Jeg rives mellom mitt og Gud sitt. Det er ikke en engangs-greie dette, det er selve livet.

Fatt da et annet sinn og omvend dere, så deres synder kan bli utslettet. Apg 3:19

Tro og omvendelse er to sider av samme sak. Guds barn tror og omvender seg. Guds barn får sine synder utslettet. Det skjer en forandring i møte med Gud. Alltid. Det er et fra og et til. Jeg vender meg bort fra døden og til Livet. Omvendelsen er ikke noe i seg selv, har ingen egen-verdi. Det er Han jeg vender meg til som utgjør forskjellen.


 

RelatertStøtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Hva Tror Vi

Skrifthenvisning

  Apostlenes gjerninger  3: 19

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Asbjørn Handeland.
  Asbjørn er gift med Brynhild, bor i Eiken og har tre barn. Han har arbeidet som selger for AHI Norge, Fretex og Dagen (KNMS) og vært forkynner og bibelskolelærer i NLM.
   Ressurser av Asbjørn Handeland
Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.