Publisert

20 år som bibeloversettere Dybdeintervju med Sigmund og Ingjerd EvensenSigmund og Ingjerd Evensen har tilbragt 20 år som misjonærer og bibeloversettere blant Umanakainafolket på Papua Ny-Guinea. Deres historie er sterk, ærlig og inspirerende. Steffen Stensland ledet intervjuet med dem på forosskonferansen 2019.

Lytt til undervisningen som podkast eller i avspilleren under.
De første minuttene av intervjuet mangler dessverre.

RSS

Android

iTunes


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Livet

Emne

  Misjon

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Sigmund Evensen.
  Sigmund er maskiningeniøren som ble lingvist og bibeloversetter. Han er for tiden seniorrådgiver hos Wycliffe. Han er gift med Ingjerd og har fire voksne barn og sju barnebarn. I 19 år jobbet han som bibeloversetter blant Umanakaina-folket i Papua Ny-Guinea. Senere var han daglig leder for Wycliffe i Norge i 18 år. Sigmund har hatt flere internasjonale lederverv, og er forfatter av den prisbelønte boken ”De skjulte ordene – en fortelling fra Papua Ny-Guinea” (Verbum forlag, 2002).
   Ressurser av Sigmund Evensen
Medforfattere

forfatter_foto  Ingjerd er gift med Sigmund og har fire voksne barn og sju barnebarn. I 19 år jobbet hun og mannen som misjonærer og bibeloversettere blant Umanakaina-folket i Papua Ny-Guinea.
  Ressurser av Ingjerd Evensen


forfatter_foto  Steffen Stensland kommer fra Fogn i Ryfylke, men bor nå på nordvestlandet sammen med kone og barn. Han har mastergrad i teologi fra Fjellhaug internasjonale høgskole og jobber i en kombinert stilling hos Norsk luthersk misjonssamband. Han er pastor og fellesskapsutvikler i regionen.
  Ressurser av Steffen Stensland

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.