Publisert

Forventninger (E4) Ekteskap og samliv


Ca leselengde:
1 min

Alle går inn i ekteskapet med forventninger. Det kommer til overflaten når ting ikke går helt som man tenkte. For tydeligvis hadde man da tenkt seg hvordan det skulle være. Det trengs ydmykhet og vilje til omvendelse for at et samliv skal bli godt. Det vil vi snakke om i denne episoden.

I episoden anbefales boken "Hvorfor sa ingen det?" av Gary Chapman. Boken kan for eksempel kjøpes her

Podkasten er en del av serien "Ekteskap og samliv" hvor Elisabeth og Øivind Kringstad, og etterhvert noen andre gjester, tar opp og snakker om aktuelle emner.

De kommende episodene inneholder blant annet bibelundervisning om ekteskapet og overskrifter som forventninger, bagasje (det vi har med oss inn i et ekteskap), lytting, kommunikasjon, konfrontasjon, sex, tilgivelse, tid sammen og tid alene, kjærlighetsspråkene og "paktens styrke". For å nevne noe. Vi håper det blir både livsnært og nyttig.

Målet med episodene er å styrke ekteskapene og særlig de kristne samlivene. Vi tror det nytter å snakke om ting og håper disse dryppene kan være til hjelp for enkeltmennesker og par.

Podkasten er blitt til som et resultat av samlivshelgen "Å være to" som ble arrangert på Utsyn ungdomssenter på Finnøy januar 2017.

Trykk på linken og abonner på podkasten i din podkaster. På den måten får du oppdatering når ny episode legges ut i iTunes.

Skriftlige notater til denne fjerde episoden finnes her: Ekteskap og samliv - Forventning (pdf)


Tematimen ble opprinnelig presentert ved hjelp av prezi (presentasjonsverktøy). Se presentasjonen her. Eller se den direkte, her på foross.no (krever Adobe Flash):


 

Relatert