Publisert

Hvorfor er det så mange forskjellige tolkninger? Om bibeltolkning og bibelbrukDet er mange som spør seg: Hvorfor er det så mange forskjellige tolkninger av bibelen, og hvordan kan vi egentlig skjelne mellom rett og feil tolkning? Vi skal begynne dagens program med å snakke litt om dette problemet, og så skal vi snakke videre om bibeltolkning og bibelbruk. Hva er en rett og god måte å bruke skriften?

Gjest i programmet er Eirik-Kornelius Garnes-Lunde, prest i Messiaskirken i Oslo.TVPT48 Bibelbruk og Bibeltolkning med Eirik-Kornelius Garnes-Lunde


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Lydressurs

Emne

  Bibelbruk

Serie

  Alle ressurser i serien

  Ta vare på troen

  Hva er kristendom?

  Hvem er Gud Fader?

  Hvem er Guds sønn?

  Hvem er Den Hellige Ånd?

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Sakarias Ingolfsson.
  Sakarias er halvt svensk, men født og oppvokst på Island. Som tyveåring kom han til Norge for å gå på bibelskolen Fjellhaug, hvor han gikk videre til å fullføre mastergrad i teologi og misjon. Nå bor han sammen med familien i Fræna i Romsdal, hvor han arbeider som områdearbeider for NLM og forsamlingsleder i Molde misjonsforsamling. Sakarias liker godt å formidle det kristne budskapet gjennom foto, video og radio. Han er blant annet vert for et ukentlig program på Norrøna Radio Molde som setter fokus på troslæren.
   Ressurser av Sakarias Ingolfsson
Slik bruker du Podkast

Ta vare på troen er en podkast. Det betyr at du kan få hver ny episode automatisk tilsendt din lydenhet, f.eks. iPhone eller Android telefon.

Du kan finne podkasten på iTunes store, eller ved å bruke søkefunksjonen i de fleste andre apper som er laget til formålet.

Les mer om de vanligste alternativene.

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.