Publisert

Hvorfor er det så mange forskjellige tolkninger? Om bibeltolkning og bibelbrukDet er mange som spør seg: Hvorfor er det så mange forskjellige tolkninger av bibelen, og hvordan kan vi egentlig skjelne mellom rett og feil tolkning? Vi skal begynne dagens program med å snakke litt om dette problemet, og så skal vi snakke videre om bibeltolkning og bibelbruk. Hva er en rett og god måte å bruke skriften?

Gjest i programmet er Eirik-Kornelius Garnes-Lunde, prest i Messiaskirken i Oslo.TVPT48 Bibelbruk og Bibeltolkning med Eirik-Kornelius Garnes-Lunde


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Lydressurs

Emne

  Bibelbruk

Serie

  Alle ressurser i serien

  Ta vare på troen

  Hva er kristendom?

  Hvem er Gud Fader?

  Hvem er Guds sønn?

  Hvem er Den Hellige Ånd?

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Sakarias Ingolfsson.
  Sakarias er halvt svensk, født og oppvokst på Island, og bor nå med kone og barn i Spydeberg i Indre Østfold. Han har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug og videre studier fra Concordia Theological Seminary, Ft. Wayne. Sakarias har arbeidet flere år som områdearbeider i NLM region nordvest, men tjener i dag som prest i LKN.
   Ressurser av Sakarias Ingolfsson
Slik bruker du Podkast

Ta vare på troen er en podkast. Det betyr at du kan få hver ny episode automatisk tilsendt din lydenhet, f.eks. iPhone eller Android telefon.

Du kan finne podkasten på iTunes store, eller ved å bruke søkefunksjonen i de fleste andre apper som er laget til formålet.

Les mer om de vanligste alternativene.

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.