Publisert

Handler Matt 24 om fortiden eller fremtiden? Og: Når kommer Jesus igjen?Ingvald André Kårbø svarer i dag med en dobbeltepisode av Spør oss. Spørsmålene er:

1 Handler Matteus 24 om noe som ligger foran oss, det vil si i endetiden, eller om noe som ligger bak oss og da det som skjedde med Jerusalem i år 70 e.Kr.?

2 Hvordan skal vi forstå Matteus 24 i dag? Visjon 2025 vil at Bibelen skal være oversatt til alle språk innen 2025. Siste ledd i at Jesus kommer igjen er at alle folkeslag skal ha hørt om Jesus. Er det da tenkelig at Jesus kan komme igjen om ca. 10-20 år?


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Spørsmål

Skrifthenvisning

  Matteus evangelium  24: 1

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Ingvald André Kårbø.
  Ingvald André Kårbø kommer fra Øygarden utenfor Bergen. Han er gift med Camilla og de har ei datter sammen. Ingvald arbeider som radio- og TV-pastor i P7 Kristen Riksradio, men er i permisjon nå.
   Ressurser av Ingvald André Kårbø
  Om Podkast

  Podkast er et radioprogram man kan abonnere på via PC/Mac eller smarttelefon. Når man starter et abonnement, vil de nyeste episodene lastes automatisk ned når de blir lagt ut.

  Dersom du har telefon med iOS (iPhone, iPad) eller Mac, kan du følge denne linken. Du vil da bli overført til iTunes, og kan trykke Abonner hvis du vil starte abonnementet.

  Dersom du har Android (Samsung, Sony mm) eller PC, må du laste ned en app som kan søke i iTunes-biblioteket. Pocket Cast er et godt alternativ for smarttelefon. I appen kan du søke på «foross.no» eller bruke linken over for å finne podkasten Spør oss.

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.