Søndagsteksten Mark 10:17-27

Ca leselengde:
1 min

Tekst: Knut Kåre Kirkholm

Publisert:


I denne søndagens tekst forteller Markus om en rik mann som ønsket å få evig liv, men som ikke ville gi slipp på rikdommen sin. Vi lærer bl.a. at Jesu kjærlige og radikale krav ikke handler om penger i seg selv, men om våre hjerter. Finnes det noe i vårt liv vi ikke vil slippe tak i når Jesus spør oss?

Table talks: Søndagsteksten produseres av foross.no. Hver mandag kan du høre en samtale om kommende søndags tekst mellom tre personer. Denne ukens deltakere er Sverre Bøe (professor Fjellhaug), Toril Slåttsveen Asp (tilknyttet DELK Ryenberget og Høgsveen Retreat- og gjestegård) og Knut Kåre Kirkholm (undervisningsleder Fjellhaug).

Hør ukens episode her:

 

Vi anbefaler å lytte til episoden i din podkaster (på din telefon, nettbrett etc.) og at du abonnerer på Table Talks der. På den måten får du oppdatering når nye epsioder legges ut.
Abonner via feed (for enheter med rss-leser eller podcast-app)

I iTunes kan du søke på "foross.no" eller klikke på denne linken for å abonnere på podkasten.

Deltakere i neste ukes episode er Jon Magne Sønstabø (prest DELK), Tarjei Gilje (redaktør Dagen, eldste i Kristkirken) og Rolf Kjøde (Leder for eierkontakt NLA).


 


Støtt foross.no
Ca leselengde
1 min
Ressurstype

  Bibelutleggelse

Skrifthenvisning

  Markus evangelium  10: 17-27

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Knut Kåre Kirkholm.
  Knut Kåre Kirkholm er gift med Marianne, har tre jenter og bor i Oslo. Han jobber som høgskolelektor på Fjellhaug internasjonale Høgskole, lærer på Bibelskolen Fjellhaug og redaktør av magasinet Fast Grunn.
  Flere ressurser av Knut Kåre Kirkholm
Medforfattere

forfatter_foto  

Toril er gift med Ulf og sammen har de tre adopterte barn. Hun har utdanning som teolog, lektor og billedterapeut. Hun har tidligere vært engasjert inn mot barne- og ungdomsarbeid i ulike stillinger, lærer ved DELKs skoler, misjonær/lærer i Sør- Afrika og aktiv som frivillig forkynner. Nå eier og driver hun Høgsveen retreat- og gjestegård.


  Flere ressurser av Toril Slåttsveen Asp

forfatter_foto  

Sverre bor i Oslo, er gift med Heidi og sammen har de voksne barn.Han er professor ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.


  Flere ressurser av Sverre Bøe

Vil du støtte foross.no?

   Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.