Publisert

Søndagsteksten Matt 16:21-23 (2021) 1. søndag i fastetidenI dagens tekst ser vi at Jesus begynner å forberede disiplene på hva som kommer til å skje med ham. Men det ser ikke ut til at Peter og de andre disiplene egentlig forstår hva Jesus mener. Kan det kanskje være gjenkjennelig for oss også, det at vi tror vi vet bedre enn Jesus selv hvordan ting "må" være?

Table talks: Søndagsteksten produseres av foross.no. Hver mandag kan du høre en samtale om kommende søndags tekst mellom tre personer. Denne ukens deltakere er Sverre Bøe (professor Fjellhaug), Lars-Olav Siqveland Morstøl (teologistudent Fjellhaug) og Knut Kåre Kirkholm (undervisningsleder Fjellhaug).

Hør ukens episode her:

Du kan også lytte til episoden som podcast:

RSS

Android

iTunes

Spotify


Table Talks spiller inn samtaler til alle kirkeårets søndagstekster, for alle tre tekstrekker. Dette opptaket er fra andre innspillingsrunde. Opptaket fra første innspillingsrunde kan du høre her.


 

RelatertStøtt foross.no
Ressurstype

  Bibelutleggelse

Emne

  Jesu lidelse

Skrifthenvisning

  Matteus evangelium  16: 21-23

Serie

  Alle ressurser i serien

  Søndagsteksten Joh 16:16-22 (2017)

  Søndagsteksten Joh 15:1-8 (2017)

  Søndagsteksten Luk 18:1-8 (2017)

  Søndagsteksten Joh 15:26-27 (2017)

  Søndagsteksten Matt 28:16-20 (2017)

Forfatter
forfatter_fotoSkrevet av: Knut Kåre Kirkholm.
  Knut Kåre Kirkholm er gift med Marianne, har tre jenter og bor i Oslo. Han jobber som høgskolelektor på Fjellhaug internasjonale Høgskole, lærer på Bibelskolen Fjellhaug og redaktør av magasinet Fast Grunn.
   Ressurser av Knut Kåre Kirkholm
Medforfattere

forfatter_foto  Sverre bor i Oslo, er gift med Heidi og sammen har de voksne barn.Han er professor ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.
  Ressurser av Sverre Bøe


forfatter_foto  Lars-Olav Siqveland Morstøl kommer fra Vigrestad på Jæren. Han er utdannet teolog ved Fjellhaug, og bor nå i Tromsø hvor han jobber som pastor i Fjellheim Misjonsforsamling og som lærer ved Fjellheim Bibelskole.
  Ressurser av Lars-Olav Siqveland Morstøl

Vil du støtte foross.no?

  Du kan gi via kredittkort

  Du kan benytte Støtt foross via Vipps! med Vipps-nummer: 70979

  Mer info og andre alternativ finnes på siden STØTT OSS.